درخواست کد فراگیر اتباع خارجی مقیم ایران، صرفا با مراجعه حضوری، به دفاتر کفالت اتباع در سراسر کشور و با ارائه مدارکی نظیر اصل و تصویر گذرنامه، ممکن و میسر خواهد بود و در حال حاضر، سامانه ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر، توسط دولت، طراحی و راه اندازی نشده است.
برای مشاوره نحوه و مراحل ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر
برای مشاوره نحوه و مراحل ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر
امروزه یکی از راه های کسب درآمد و رشد سرمایه، مهاجرت و سرمایه گذاری در کشورهای دیگر، از طریق ثبت شرکت می باشد. از آنجا که ایران، یکی از کشورهای مساعد، جهت فعالیت اقتصادی و تجاری است، همواره متقاضیان زیادی را از این جهت، به خود جذب می نماید.
بسیاری از اتباعی که در خاک ایران زندگی می نمایند، مایل به کسب درآمد از راه ثبت شرکت و سرمایه گذاری می باشند. یکی از مواردی که همواره جهت انجام اینگونه فعالیت ها ضروری بوده، داشتن کد فراگیر یا فیدا کد اتباع می باشد که مراحل و نحوه دریافت بخصوصی داشته که باید مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.
از این رو در این مقاله، بر آن شدیم تا پس از بررسی سامانه ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر و چگونگی ورود به سایت سامانه آن، نحوه و مراحل درخواست کد فراگیر را مورد بررسی قرار دهیم. علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانند، در ادامه مقاله، همراه ما باشند.
کد فراگیر یا فیدا کد، که در عرف، به آن، کد فراگیر قوه قضاییه نیز می گویند، شناسه ای منحصر به فرد است که به اتباع خارجی و غیر ایرانی مقیم خاک ایران، جهت انجام مواردی از قبیل استفاده از برخی خدمات تامین اجتماعی، ثبت یک شرکت یا موسسه در ایران، انجام امور مالیاتی از طریق ثبت نام در سامانه امور مالیاتی، ورود کالاهای بازرگانی مجاز، اخذ گواهینامه، افتتاح حساب و انجام امور مالی داده می شود.
امروزه، از جمله ضروریات، برای اتباعی که مایل به ثبت شرکت و انجام فعالیت تجاری در ایران بوده، داشتن کد فراگیر اتباع یا در اصطلاح عرفی، کد فراگیر قوه قضاییه، می باشد که جهت درخواست کد فراگیر، می توانند از طریق مراجعه حضوری به دفاتر کفالت اتباع محل سکونت خود، نسبت به این امر، اقدام نمایند.
شایان ذکر است، در گذشته، سامانه ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر، سامانه جامع ثبت شرکت ها به آدرس irsherkat.ssaa.ir بود، اما، اکنون، این امکان، از سامانه مذکور، حذف شده و بنابراین، در پاسخ به این پرسش که سامانه ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر چیست؟ باید گفت، در حال حاضر، ارائه این خدمت، به صورت اینترنتی، میسر نیست و سامانه ای، برای ارائه این کد، طراحی نشده است.
در خصوص ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر، ذکر دو نکته، ضروری است، اولا، صدور این کد، رایگان است؛ ثانیا، در حال حاضر، هیچ سامانه جدیدی، جایگزین سامانه جامع ثبت شرکت ها، از سوی دولت، برای صدور اینترنتی کد فراگیر، معرفی نشده است. برای کسب اطلاع از لیست دفاتر کفالت اتباع، مطالعه مقاله زیر، پیشنهاد می گردد.
در توضیح چگونگی ورود به سامانه ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر قوه قضاییه باید گفت، چنانچه شخصی، از اتباع و خارجیان مقیم خاک ایران بوده و قصد درخواست کد یکتا اتباع یا در اصطلاح عرفی، کد فراگیر قوه قضاییه خود به صورت اینترنتی را دارد، باید بداند، در حال حاضر، سامانه اینترنتی ای برای صدور کد فراگیر، وجود ندارد و بنابراین، امکان ورود به سایت سامانه ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر قوه قضاییه نیز، وجود نخواهد داشت.
بنابراین، شخص، تنها باید، با مراجعه حضوری به دفاتر کفالت اتباع محل سکونت خود، پس از ارائه مدارک مورد نیاز، نظیر عکس پرسنلی و تصویر گذرنامه، درخواست خود برای صدور کد فراگیر را ابراز دارد و منتظر صدور این کد، از سوی مرجع صالح بماند.
با توجه به اینکه درخواست و گرفتن کد بورسی اتباع خارجی، نحوه و مراحل مخصوص خود را دارد، علاقمندان به کسب اطلاع در خصوص نحوه درخواست کد بورسی برای اتباع خارجی می توانند، نسبت به مطالعه مقاله زیر، اقدام کنند.
همانطور که گفته شد، اتباع خارجی مقیم خاک ایران، در صورت تمایل به داشتن فعالیت های تجاری و ثبت شرکت در ایران، باید دارای کد فراگیر اتباع خارجی یا در اصطلاح عرفی، کد فراگیر قوه قضاییه بوده و در صورت نداشتن این کد، می توانند از طریق مراجعه حضوری به دفاتر کفالت اتباع، اقدام به دریافت آن نمایند که نحوه و مراحل ثبت درخواست کد فراگیر، به شرح زیر می باشد:
ابتدا در اولین قدم از نحوه و مراحل درخواست کد فراگیر، متقاضی باید، آدرس دفاتر کفالت اتباع محل سکونت خود و ساعات کاری آن ها را پیدا کند و پس از آن، اقدام به تهیه مدارک مورد نیاز، نظیر گذرنامه یا کارت آمایش و... نماید.
پس از پیدا کردن آدرس و تکمیل مدارک، شخص باید، حضورا، به دفاتر، مراجعه کرده و فرم درخواست صدور کد فراگیر را تکمیل کند.
مسئول مربوطه در دفتر کفالتی که تبعه خارجی مقیم ایران، به آن، مراجعه کرده، فرم درخواست را دریافت می نماید، اطلاعات تبعه و مدارک وی را در سامانه، بارگذاری کرده و در نهایت، برگه حاوی کد رهگیری ثبت نام را به وی تحویل می دهد تا در موعد مقرر، برای دریافت کد فراگیر خود، اقدام کند.
شایان ذکر است، همانگونه که در تیترهای قبلی مقاله گفته شد، در حال حاضر، سایت اینترنتی برای درخواست کد فراگیر وجود ندارد و گزینه درخواست این کد، از سامانه جامع ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir ، حذف شده است؛ در صورت فعال شدن مجدد گزینه درخواست کد فراگیر در سامانه جامع ثبت شرکت ها، نحوه و مراحل ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر، به این بخش از مقاله، اضافه خواهد شد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه مراحل ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه و مراحل ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه و مراحل ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر
برای مشاوره نحوه و مراحل ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 110000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©