سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت

برای مشاوره سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت
برای مشاوره سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت
مالک یک مال کسی است که سند رسمی به نام او باشد . بنابراین اغلب افراد با درخواست صدور سند رسمی مالکیت به حق مالکیت خود اعتبار قانونی می بخشند . در این راستا سامانه ایی تحت عنوان سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت ایجاد گشته است تا به این روند سرعت ببخشد .
سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت در جهت اجرای قانون تعیین تکلیف وضعیت اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی است . هدف از ایجاد این سامانه دسترسی آسان متقاضیان جهت ارائه درخواست صدور سند مالکیت و اطلاع رسانی های بعدی آن است . دسترسی به این سامانه از طریق نشانی sabtemelk.ir صورت می گیرد .
به همین مناسبت ، در این مقاله به بررسی املاکی که می توان تقاضای ثبت آنها را کرد ، مدارک مورد نیاز و مراحل ثبت پذیرش درخواست صدور سند مالکیت می پردازیم .
املاکی که می توان تقاضای ثبت آنها را کرد
طبق قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان های فاقد سند ، املاکی که متقاضی می تواند تقاضای صدور سند مالیکت آنها را بنماید از قرار زیر است :
1 - اراضی کشاورزی ، باغات و ساختمان هایی که دارای سابقه ثبت ، به نام اشخاص است و متقاضی همه یا قسمتی از آن را به صورت عادی خریداری نموده و موفق به اخذ سند مالکیت نشده است .
2 - املاکی که دارای سابقه ثبت است و متقاضی مالک رسمی مشاعی است و تصرفات وی در محل مجزا شده و به دلیل عدم دسترسی به سایر مالکین مشاعی یا فوت مالک رسمی و یا ورثه موفق به اخذ سند مالکیت شش دانگ نشده است .
3 - املاکی که عرصه آن وقف است و متقاضی عرصه را با حق احداث اعیانی اجاره نموده و موفق به اخذ سند مالکیت اعیانی نشده است .

مراحل ثبت
برای درخواست صدور سند مالکیت از طریق سامانه یک سری مراحل باید طی شود . اولین مرحله تهیه نقشه ملک و تعیین یک نقطه از مختصات جغرافیایی آن است . بعد از تهیه نقشه باید به بانک ملی مراجعه و مبلغ پانصد هزار ریال به حساب 2171328017009 واریز بنمایید .
البته می توان از طریق سامانه پرداختی که خود سایت وجود دارد نیز مبلغ را واریز کرد . بعد از تهیه نقشه و واریز مبلغ باید وارد سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت به نشانی sabtemelk.ir شوید . گواهی تعیین مختصات ملک را دریافت و تکمیل کنید و سپس با ورود به قسمت پذیرش از صفحه اصلی ، فرم درخواست پذیرش و اخذ شماره را کامل نمایید .
بعد از این به شما شماره ورود به سامانه داده خواهد شد . سپس اقدام به تکمیل قسمت های مدارک و پرداخت نمایید . از فرم تقاضا باید یک پرینت تهیه کنید . این فرم را به همراه سایر مدارک به نشانی واحد ثبتی شهرستان هایی که ملک در آنجا واقع است ، از طریق پست سفارشی ارسال کنید . از اداره پست شماره مرسوله پستی را دریافت کنید . این شماره را در صفحه اول سامانه در قسمت تکمیل درخواست وارد کنید تا درخواست شما در سامانه ثبت نهایی شود . بعد از ثبت نهایی ، شماره پرونده را دریافت و نزد خود نگه دارید تا از طریق آن بتوانید از آخرین وضعیت پرونده خود اطلاع حاصل کنید .
مدارک مورد نیاز جهت ارسال به واحد ثبتی
برای درخواست صدور سند مالکیت به یک سری مدارک نیاز است . مدارک مورد نیاز جهت ارسال به واحد ثبت املاک از قرار زیر است :
1 - کپی برابر اصل صفحه اول شناسنامه و تصویر کارت ملی متقاضی حقیقی ( یا نماینده اشخاص حقوقی )
2 - کپی برابر اصل مدرک دال بر نمایندگی وی ( در صورت وجود نماینده )
3 - کپی برابر اصل اساسنامه ( برای اشخاص حقوقی )
4 - کپی برابر اصل مبایعه نامه ( در صورتی که نوع مالکیت خریداری ، عادی باشد )
5 - کپی برابر اصل سند مالکیت مشاعی ( در صورتی که نوع مالکیت خریداری ، مشاعی باشد ) عبارتند از :
• کپی برابر اصل صفحه دوم و سوم سند مالکیت ( اطلاعات ملک و مالک )
• کپی برابر اصل صفحه چهارم سند مالکیت ( حدود ملک )
• کپی برابر اصل آخرین صفحه نقل و انتقالات ( در صورت انتقال )
6 - نسخه چاپی تقاضا نامه ( که فاقد هر گونه خطا باشد )
7 - اصل فیش بانکی پرداخت هزینه تقاضا نامه به مبلغ 500000 ريال به حساب سیبا شماره 2171328017009 بانک ملی ایران به نامم صاحب حساب سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ( در صورت پرداخت از طریق فیش بانکی )
8 - فرم تکمیل شده گواهی تعیین مختصات ملک .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت پاسخ دهند .

سوالات متداول
1- برای چه زمین هایی می توان تقاضای ثبت و صدور سند نمود ؟
در قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان های فاقد سند ، املاکی که متقاضی می تواند تقاضای صدور سند برای آنها نمود به تفکیک ذکر گردیده است که در این مقاله به صورت مبسوط ذکر شده اند .2- نحوه درخواست ثبت املاکی که به ثبت نرسیده اند چگونه است ؟
به این منظور سامانه ای ایجاد شده است که با مراجعه به آن سامانه و تکمیل مدارک و مراحل ثبت نام می توان املاک را به ثبت رسانید که شرح آن در ضمن مقاله آورده شده است .3- مدارک مورد نیاز برای تقاضای ثبت املاکی که به ثبت نرسیده اند کدامند ؟
کلیه مدارک اثبات کننده مشخصات شخص متقاضی به علاوه مشخصات ملک مورد تقاضا ، طبق اطلاعات ذکر شده در مقاله مورد نیاز خواهد بود .برای مشاوره سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت
برای مشاوره سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت
پاسخ مشاور: به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید .
پاسخ مشاور: سلام شما می توانید به دادگاه یا دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید .
پاسخ مشاور: باسلام لطفا به سایت " سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت " مراجعه نمایید .
پاسخ مشاور: سامانه فعال است .
پاسخ مشاور: با سلام متاسفانه در حال حاضر تماس تلفنی مقدور نمی باشد سوالات خود را از طریق کامنت از ما بپرسید . ممنون
پاسخ مشاور: با سلام شما می توانید با مراجعه به اداره ثبت صورت مجلس تفکیکی تنظیم نمایید .
پاسخ مشاور: برای مطالعه در این باره به مقاله حق مالکیت مراجعه کنید .
پاسخ مشاور: باسلام در صورتی که ملک فاقد سند می باشد شما می توانید به سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت مراجعه کنید .
پاسخ مشاور: با سلام اگر در وکالتنامه شما اختیار به نام زدن را دارید با در دست داشتن مدارک و از جمله اصل سند به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید و اگر در مبایعه نامه تاریخ انتقال سند درج شده به دفاتر اسناد رسمی بروید و گواهی عدم حضور دریافت نمایید و همچنین می توانید از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید .
پاسخ مشاور: http://www.sabtemelk.ir
پاسخ مشاور: مبلغ پانصد هزار ریال
پاسخ مشاور: سلام شما میتوانید سند تفکیکی بگیرید. یا با دریافت گواهی انحصار وراثت و مشخص شدن سهم ورثه ، مقدار سهم خود را مجزا نمایید .
پاسخ مشاور: با توجه به شرایط راه های مختلفی برای پیدا کردن پلاک ثبتی وجود دارد، برای مثال می توانید از با ارائه آدرس پستی به اداره پست ، پلاک را بدست آورید .
پاسخ مشاور: بله در صورت داشتن شرایط گفته شده می توانید اقدام به درخواست سند نمایید .
پاسخ مشاور: مدارک مورد نیاز برای این ثبت نام را می توانید در مقاله مطالعه نمایید .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. |