تجدیدنظر خواهی از رای شورای حل اختلاف و مهلت آن
برای مشاوره تجدیدنظر خواهی از رای شورای حل اختلاف و مهلت آن
برای مشاوره تجدیدنظر خواهی از رای شورای حل اختلاف و مهلت آن
شورای حل اختلاف دو وظیفه عمده بر عهده دارد . اول اینکه شورا می تواند به یک سری اختلافات رسیدگی کند و به درخواست طرفین اختلاف بین آنها صلح و سازش برقرار کند . نتیجه حصول سازش بین طرفین اختلاف ، صدور گزارش اصلاحی در شورای حل اختلاف است . این گزارشات اصلاحی قطعی است و قابلیت اعتراض ندارند .
اما مواردی نیز وجود دارد که شورا اقدام به صدور رای می کند . موارد صدور رای در شورای حل اختلاف ، در قانون مشخص است . وقتی شورا برای یک اختلاف رای صادر کرد ، کسی که رای بر علیه او صادر شده است ، می تواند به رای صادر شده اعتراض کند . از این رو در این مقاله به بررسی یکی از شیوه های اعتراض به آرای صادر شده در شورا حل اختلاف از جمله تجدیدنظر خواهی آرای شورای حل اختلاف ، مرجع صالح برای تجدیدنظر خواهی از آرای شورای حل اختلاف و مهلت درخواست تجدیدنظر خواهی می پردازیم .
تجدیدنظر خواهی آرای شورای حل اختلاف
تمام آرایی که در شورای حل اختلاف صادر می شود ، قابلیت این را دارند که مورد تجدید نظر خواهی قرار بگیرند . یعنی اینکه کسی که رای صادر شده در شورای حل اختلاف بر علیه او است ، می تواند به مرجع صالح اعتراض کند و از آن مرجع درخواست رسیدگی مجدد به رای را نماید .
دقت کنید که درخواست تجدید نظر خواهی تنها درباره آرایی است که در شورا صادر می شود و نه درباره گزارشات اصلاحی صادر شده در شورا .

مرجع صالح برای تجدیدنظر خواهی از آرای شورای حل اختلاف
طبق ماده 27 قانون شورای حل اختلاف ، مرجع صالح برای تجدیدنظر خواهی از آرای شورای حل اختلاف ، دادگاه عمومی و یا دادگاه کیفری دو همان حوزه قضایی است که شورا در آن قرار داد . در صورتی که مرجع تجدیدنظر خواهی رای صادر شده در شورا را نقض کند ، اقدام به صدور مجدد رای می کند . این رای قطعی است . برای مطالعه حکم قطعی و حکم نهایی کلیک کنید .
مهلت درخواست تجدیدنظر خواهی از آرای شورای حل اختلاف
درخواست تجدیدنظرخواهی از رای شورای حل اختلاف ، مدت زمان محدودی دارد و به این صورت نیست که فرد معترض به رای هر زمانی اراده کرد بتواند اقدام به اعتراض نماید . طبق ماده 27 قانون شورای حل اختلاف ، مهلت تجدیدنظرخواهی از آرای شورای حل اختلاف بیست روز از تاریخ ابلاغ است . یعنی از زمانی که رای به صورت ابلاغیه شورای حل اختلاف در سامانه ثنا قرار می گیرد ، به مدت بیست روز برای اعتراض به رای صادر شده و درخواست تجدید نظر در رای فرصت است .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تجدیدنظر خواهی از رای شورای حل اختلاف و مهلت آن ، به کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوی مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون تجدیدنظر خواهی از رای شورای حل اختلاف و مهلت آن پاسخ دهند .

برای مشاوره تجدیدنظر خواهی از رای شورای حل اختلاف و مهلت آن
برای مشاوره تجدیدنظر خواهی از رای شورای حل اختلاف و مهلت آن
» تجدیدنظر خواهی خارج از مهلت قانونی
» جهات تجدیدنظر خواهی حقوقی
» روش های اعتراض به رای دادگاه
» دعوای اعتراض شخص ثالث
» موارد صدور رای در شورای حل اختلاف
» نحوه ثبت شکایت و رسیدگی در شورای حل اختلاف
» ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف
» قانون شورای حل اختلاف
» شورای حل اختلاف ، ساعت کار و نشانی شعب
» موارد صدور گزارش اصلاحی در شورای حل اختلاف و اعتبار آن
پاسخ مشاور: سلام رای هیات تشخیص، قابل اعتراض در هیات حل اختلاف است و رای هیات حل اختلاف، قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری.
پاسخ مشاور: سلام احتمالا شاهد داشته است اگر قرار جلب به دادرسی صادر شده ظرف ده روز اعتراض بزنید
پاسخ مشاور: دوست عزیز در این شرایط شما باید برای عدم اقدام در مهلت قانونی عذری داشته باشید که مورد قبول دادگاه واقع شود .
پاسخ مشاور: مهلت تجدیدنظر خواهی 20 روز بعد از ابلاغ است در صورتی که در رای این موضوع ذکر شده است می توانید به اشتباه خود دادگاه استناد کنید .
پاسخ مشاور: برای تجدیدنظر خواهی باید به دادگاه حقوقی محلی که شورا در آن قرار دارد مراجعه کنید .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. |