گواهی عدم امکان سازش چیست

برای مشاوره درباره گواهی عدم امکان سازش
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره .......... تماس بگیرید
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
طلاق رویدادی است که امروزه در جامعه زیاد دیده می شود . اگرچه طلاق و جدایی دارای آثار مخرب فردی و اجتماعی است اما گاهی ادامه یک زندگی مشترک غیر ممکن به نظر می رسد . یکی از موارد اصلی طلاق " امکان عدم سازش " بین زن و شوهر است . همچنین برای طلاق علاوه بر شرایط اساسی که در قانون مدنی آمده است ، یک سری تشریفات و مراحل وجود دارد که مربوط به آیین دادرسی و رسیدگی به آن است . در واقع وقتی ازدواج به مرحله ای برسد که ادامه آن ناممکن باشد قانون شرایطی را برای اقدام به جدایی پیش بینی کرده است . اولین مرحله برای ثبت طلاق دریافت گواهی عدم امکان سازش است . از این رو در این مقاله ابتدا به این می پردازیم که گواهی عدم امکان سازش چیست و سپس نحوه دریافت گواهی عدم امکان سازش و اعتبار گواهی عدم امکان سازش را بررسی می کنیم .
گواهی عدم امکان سازش چیست ؟

دریافت گواهی عدم امکان سازش
ابتدا باید دادخواست طلاق به یکی از دفاتر خدمات قضایی ارائه شود . بعد از پرداخت هزینه دادرسی ، باید دادخواست به دفتر دادگاه ارائه داد . بعد از آن موضوع به یکی از مراکز مشاوره خانواده ارجاع داده می شود تا مشاوران منتخب طرفین به اختلافاتی که منجر به ازهم پاشیدگی زندگی زناشویی و درخواست طلاق شده است ، رسیدگی کنند . مشاوران نتیجه داوریشان را به دادگاه گزارش میدهند . در صورت عدم حصول آشتی ، دادگاه در یک جلسه رسمی غیر قضایی به توافق زن و شوهر برای طلاق رسیدگی می کند و در نهایت گواهی عدم امکان سازش را صادر می کند . بعد از آن باید گواهی را به دفتر ثبت طلاق ارائه داد . ارائه گواهی عدم امکان سازش به دفتر خانه به معنای قصد جاری شدن حکم طلاق است . بعد از ارائه گواهی ، دفترخانه نوبتی برای اجرای صیغه طلاق تعیین می کند .
برای مطالعه عدم حضور در دفترخانه برای ثبت طلاق کلیک کنید .
اعتبار گواهی عدم امکان سازش
مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش 3 ماه است . یعنی ظرف 3 ماه از تاریخ ابلاغ گواهی ( نه تاریخ صدور آن در دادگاه ) باید آن را به دفترخانه ارائه داد . در صورتی که در این مدت گواهی به دفتر ثبت طلاق ارائه نشود ، گواهی عدم امکان سازش دیگر اعتباری نخواهد داشت .
وظیفه ارائه گواهی عدم امکان سازش به دفترخانه با کسی که گواهی به نفع او صادر شده است یعنی کسی که درخواست گواهی عدم سازش کرده است و دادگاه درخواست او را پذیرفته است . بنابراین اگر گواهی به درخواست مرد صادر شده است ، مرد باید تا مدت 3 ماه گواهی را به دفتر ثبت طلاق تحویل دهد و اگر گواهی بابت طلاق توافقی صادر شده باشد ، هر یک از زوجین می توانند برای ارائه گواهی به دفترخانه در این مدت 3 ماهه اقدام کنند . و اگر گواهی به درخواست زن صادر شده باشد ، زن باید آن را به دفترخانه ارائه دهد .

برای مشاوره درباره گواهی عدم امکان سازش
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره .......... تماس بگیرید
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
» تنصیف اموال و دارایی مرد پس از طلاق و شرایط اعمال آن
» عدم حضور در دفترخانه برای ثبت طلاق
» طلاق از چه راه ها و روش هایی امکانپذیر است
» طلاق از طرف زن و موارد آن
» تفاوت گواهی عدم امکان سازش و حکم طلاق
پاسخ مشاور: سلام، ایشان تقاضای طلاق نموده اند .
پاسخ مشاور: خیر . گواهی عدم امکان سازش در موارد زیر صادر می شود : - در خواست طلاق از طرف مرد - و در طلاق توافقی .
پاسخ مشاور: دوست عزیز می توانید به دادگاه مراجعه و شکایت خود را بابت سو رفتار و درخواست طلاق مطرح کنید .
پاسخ مشاور: زمانی که دادگاه گواهی عدم امکان سازش را صادر می کند شما بعد از آن باید گواهی را به دفتر ثبت طلاق ارائه دهید . ارائه گواهی عدم امکان سازش به دفتر خانه به معنای قصد جاری شدن حکم طلاق است . بعد از ارائه گواهی ، دفترخانه نوبتی برای اجرای صیغه طلاق تعیین می کند .
پاسخ مشاور: سلام. در صلاحیت دادگاه خانواده است .
پاسخ مشاور: بله باید گواهی را دریافت کنید.
پاسخ مشاور: به معنای اینکه دادگاه اجازه ثبت طلاق را به طرفین داده است .
پاسخ مشاور: اعتبار آن ظرف 3 ماه از تاریخ ابلاغ گواهی است .
پاسخ مشاور: در صورتی که به دادگاه محرز شود حصول سازش بین زن و شوهر غیر ممکن است .
پاسخ مشاور: اعتبار این گواهی سه ماه از تاریخ ابلاغ است ، در صورت عدم ارائه در این مدت باید مجددا دریافت شود .
پاسخ مشاور: در طلاق توافقی ، طلاق از طرف مرد و زمانی که زن حکم طلاق دارد .
پاسخ مشاور: بله باید از دادگاه گواهی عدم امکان سازش دریافت کنید .
پاسخ مشاور: مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش 3 ماه از تاریخ ابلاغ آن است .
پاسخ مشاور: در مواردی که زن حق طلاق دارد
پاسخ مشاور: بله معمولا بعد از دریافت گواهی روند طلاق با مشکل خاضی رو به رو نیست
پاسخ مشاور: وقتی زن از دادگاه تقاضای طلاق می کند باید از دادگاه حکم طلاق دریافت کند .
پاسخ مشاور: دفترخانه همسر شما برای حضور جهت ثبت طلاق دعوت می کند ، در صورت عدم حضور ایشان ، طلاق ثبت خواهد شد .
پاسخ مشاور: گواهی عدم امکان سازش به معنای عدم حصول سازش بین زن و شوهر است که توسط دادگاه صادر می شود و به طرفین اجازه می دهد طلاق خود را ثبت رسمی کنند . در طلاق توافقی و طلاق از طرف مرد باید دریافت شود .
پاسخ مشاور: شما باید از دادگاه حکم طلاق دریافت کنید .
پاسخ مشاور: سلام . در مورد طلاق توافقی و طلاق از طرف مرد ، بایستی حکمی مبنی بر عدم سازش زن و مرد صادر شود که به آن گواهی عدم امکان سازش می گویند و برای ثبت طلاق در دفترخانه لازم است .
پاسخ مشاور: سلام. خیر ، تفاوتی ندارد .
پاسخ مشاور: گواهی عدم امکان سازش در پایان رسیدگی دادگاه و بعد از اثبات عدم حصول سازش صادر می شود تا بتوانید طلاق را در دفترخانه ثبت کنید .
پاسخ مشاور: خیر مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش سه ماه است و بعد از این مدت فاقد اعتبار است . گواهی عدم امکان سازش تنها اجازه ثبت طلاق است و انصراف از آن ممکن است .
پاسخ مشاور: سلام. بله ، مراحل دریافت گواهی عدم سازش باید طی شود .
پاسخ مشاور: سلام ، بله . اعتبار این گواهی سه ماه است . در صورتی که این مدت بگذرد بایستی دوباره به دادگاه مراجعه و آن را اخذ نمود .
پاسخ مشاور: مدت زمان دریافت گواهی عدم امکان سازش یک الی دو ماه است . خیر امکان طلاق یک روزه در هیچ یک از انواع طلاق وجود ندارد و باید مراحل قانونی لازم طی شود .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. |